Het rolgordijn blijft een klassieker in raambekleding. Rolgordijnen passen perfect in ieder interieur. Onze uitgebreide collectie biedt een ruime keuze in stoffen in sfeervolle kleuren. Er is een passend rolgordijn voor elk raamtype in elke ruimte.

Onze modellen

Deze collectie raamdecoratie biedt een aantal bijzondere modellen. Elk model heeft z’n eigen functionele eigenschappen en toepassing. 

 • Standaard SUNWAY® rolgordijn

  Het standaard SUNWAY® rolgordijn wordt uitgevoerd met een aluminium onderlat en pearlchrome designsteunen.
  De comfortabele bediening van deze raamdecoratie wordt gecompleteerd met een metalen ketting. De hoogwaardige materialen zorgen voor een elegante en chique uitstraling.

 • SUNWAY® rolgordijn met montageprofiel

  Het standaard rolgordijn van SUNWAY® met montagesteunen is beschikbaar in types M, L en XL.
  Afhankelijk van het type, wordt de hardware zwaarder uitgevoerd. Het montageprofiel zorgt ervoor dat het rolgordijn eenvoudig te monteren is.

 • SUNWAY® rolgordijn met cassette

  Er kan gekozen worden voor een cassette die het rolgordijn volledig afdekt en zo beschermt tegen vuil en verkleuring.
  De maat van de cassette is afhankelijk van het type rolgordijn. Een rolgordijn met cassette is eenvoudig te plaatsen aan de wand of het plafond.

 • PerfectFit® rolgordijn voor kunststof ramen

  Een functioneel model is het PerfectFit® rolgordijn, gemonteerd in een raamwerk, speciaal geschikt voor kunststof (draai-kiep) ramen. Het systeem is eenvoudig te monteren door toepassing van clips achter de glaslatrubbers. Er hoeft dus niet geboord te worden in het raamkozijn.
  Het frame is afneembaar, wat het ramen wassen makkelijk maakt.

 • SUNWAY® dakraamrolgordijn

  SUNWAY® biedt een dakraamrolgordijn voor dakramen van de bekende merken, zoals Velux® en Fakro®, maar ook voor andere dakramen. Er is een ruime keuze aan stoffen, van lichtdoorlatend tot verduisterend. In onze DigiStudio herkent u de stoffen die geschikt zijn voor dit systeem aan het dakraam-symbool.

Keuze uit 340 stoffen

De collectie bevat ruim 300 stoffen. Dat biedt u een ruime keuze in kleur, structuren en transparanties.

U krijgt een goede impressie van de stoffen en kleuren in de SUNWAY® DigiStudio.

Gemotoriseerde bediening

Naast ketting- en LiteRise® bediening (handbediening via onderlat), kunnen de SUNWAY® rolgordijnen worden geleverd met gemotoriseerde bediening. Hierbij heeft u de keuze uit een batterijmotor (12V), een accumotor (12V) en een bedrade motor (24V en 230V). 

Kiest u voor gemotoriseerde bediening? Dan is het mogelijk om uw rolgordijnen te koppelen aan een Smart Hub zoals Homey. Kijk voor meer informatie op onze Smart Home pagina

Stoffen & bediening

Onze hoogwaardige stoffen hebben ieder hun eigen functionele en decoratieve toepassingsmogelijkheden.

Transparante en lichtdoorlatende stoffen

Transparante en lichtdoorlatende stoffen filteren het licht mooi en geven sfeer aan uw woonkamer.

Foto 1

Foto 2

Verduisteringsstoffen

Verduisteringsstoffen weren licht en warmte. Deze stoffen zijn zeer geschikt voor kinder- en slaapkamers. Zo slaap je lekker in een donkere ruimte, ook in de zomer.

Foto 1

Foto 2

Technische stoffen

Technische stoffen, zoals screenstoffen, zijn geschikt voor beeldschermgebruik en zijn dus perfect voor in uw werkhoek of thuiskantoor.

Foto 1

Foto 2

Dustblock™ stoffen

Stoffen die voorzien zijn van Dustblock™ zijn antistatisch, weren vuil en vocht en zijn makkelijk te reinigen. Dustblock™ stoffen zijn geschikt voor o.a. keukens en badkamers.

Foto 1

Foto 2

Bedieningsmogelijkheden

Naast handbediende rolgordijnen kunt u kiezen uit verschillende gemotoriseerde opties. Kies de bedieningsoptie die het best bij u past.

LiteRise® handbediening

Accumotor bediening

Greenscreen
Sea-Tex™ Rolgordijnen

Ook bij SUNWAY® proberen we de wereld een stukje duurzamer te maken.
We streven ernaar steeds meer duurzame materialen in onze collecties op te nemen. In deze collectie hebben we duurzame Greenscreen Sea-tex™ opgenomen.
Dit Greenscreen is gemaakt van FLX garen. FLX is het allereerste zonweringsweefsel gemaakt van gerecycled oceaanplastic. Zo dragen we graag bij aan het verminderen van de plasticsoep. Greenscreen Sea-tex™ heeft dezelfde eigenschappen als polyester. Het is nauwelijks gevoelig voor vocht, warmte en zonlicht. Meer informatie

Bekijk de mogelijkheden zelf

Alle kleuren en stoffen hebben een ander effect op de sfeer in huis. Bezoek onze DigiStudio en ontdek het zelf!

Naar de DigiStudio

Bent u op zoek naar een rolgordijn?

 • Leverbaar in ruim 340 stoffen
 • Zeer geschikt voor kinder- en slaapkamers
 • Alleen hoogwaardige materialen
 • Handmatige en gemotoriseerde bediening
Waar te koop?
 • Altijd op maat gemaakt
 • Gegarandeerde topkwaliteit
 • Comfortabele bediening
 • In bijna alle reguliere maten verkrijgbaar